Hoe en waar kan ik mij inschrijven?

Je kunt jezelf inschrijven via de Primera in Passewaaij (Kamperfoelie 16), of bij ons op de 1ste dag. Wil je op de hoogte blijven van alle voorbereidingen voor de 4 daagse? Meld je dan aan, voor onze 4daagsePassewaaij nieuwsbrief. Of volg ons via Facebook en Instagram @4daagsepassewaaij / #4daagsepassewaaij.

Wat kost deelname?

Om deel te nemen en een medaille te ontvangen, zijn de kosten €5,-

Hoe kan ik mijn inschrijving betalen?

Dit doe je aan de balie bij de Primera in Passewaaij, of bij speciaal daarvoor bestemde ruimte op de 1ste wandeldag op IKC Prins Maurits te Passewaaij (Hooibeestje 2, Tiel)

Wat krijg ik voor het deelname geld?

Voor het deelname geld krijg je toegang tot de wandelroutes en de avond 4 daagse van Passewaaij. Daarnaast ontvang je iedere avond een verschillende “traktatie”. Dit kan een gezond stuk fruit zijn, een ijsje, of wat te drinken. Iedere dag proberen wij een zo goed en gezond mogelijke traktatie te maken, zodat je met een goed gevulde tas op stap kunt.

Kan ik een groep inschrijven? En kan dat ook d.m.v. verschillende afstanden en medailles?

Het is mogelijk om als groep jezelf in te schrijven. Enkel dient er 1 iemand verantwoordelijk gesteld te worden over de namen + medailles + verantwoordelijkheid.  Wij zorgen er dan voor dat de verantwoordelijke alles ontvangt en deze verdeeld dat weer verder.

Welke afstanden kan ik lopen?

Bij je inschrijving geeft je duidelijk aan, welke afstand je gaat lopen. Je kunt kiezen uit de afstanden: 5km – 7,5km – 10km

Hoelaat is de start?

Je mag starten tussen 18:00 – 18:30 uur

De laatste dag (vrijdag), starten enkel de 10km lopers vanaf 17:30. Dit om iedereen de kans te geven om op tijd gezamenlijk de intocht te doen

Mijn kinderen lopen verschillende afstanden. Hoe moet ik dit doen met de inschrijving?

Bij de inschrijving kun je per deelnemer de afstand aangeven. Houd er wel rekening mee dat het de bedoeling is dat je als ouder/ verzorger meeloopt met jouw kinderen. Maar hé, wandelen is heerlijk en gezond, dus 2 of 3 of 7 keer…. de 4 daagse lopen is zeker geen straf 🙂

Hoe kom ik aan de routes?

Aan het begin van de 4 daagse, ontvang je ons avond 4 daagse boekje. Hierin staan ALLE routes voor de komende 4 dagen. Raak dit boekje dus niet kwijt….!

Wanneer ontvang ik mijn avond 4-daagse medaille?

Deze ontvang je op de 4de dag, na afronding van jouw avond 4-daagse. Wij controleren met behulp van verschillende checks, of jij de avond 4udaagse in Passewaaij op een eerlijke en correcte manier hebt uitgelopen.

Tevens ontvang jij, als jij de avond 4-daagse in Passewaaij al vaker hebt uitgelopen, een cijfertje.

Vragen? Neem dan contact met ons op. Vermeld hierbij duidelijk je naam + voor de hoeveelste keer jij gelopen hebt..

Mijn vraag stond er niet bij…?

 

 

Neem dan contact met ons op;

4daagsepassewaaij@gmail.com